SILVESTROVSKÉ POSEZENÍ - A NOVÝ B-H ABONENT

07.01.2013 09:23

 

SILVESTROVSKÉ POSEZENÍ - A NOVÝ B-H ABONENT
Byl vlahý večer  31. prosinec do Kaznějova s dřberem vyjeli jsme na pivec.....
 
No. Tak by se to dalo pojmenovat.
U CHůťů byla klasická silvestrovská pumelenice (s Burákojc, Zahradojc a Gigantojc). Ta byla ale až od večera... a tak se někteří ostatní BH členi (Belgič, Pavlík a Šikula) rozhodli, že CHuťáky dáme do varu již trochu dřív... Něco jako "předkapela". Když je koncert od 9, tak od 8 je předkapela, aby se účastníci koncertu uvedli do varu :-).
No a tak jsme jeli 12:18 vlakem. Jelo s náma i jedno KC (Zuzka) a 4děti.
Po příjezdu do Kazáče jsme dali pěší tůru k Chuťákům a už to začalo. Po nasekání dříví, nanošení dříví, nanošení uhlí, opravení střechy, zrytí zahrady, očesání jabloní, zasetí obilí a oddělení zrna od plev jsme se mohli začít věnovat tomu, proč jsme tam přijeli... a to bylo mytí nádobí, luxování, praní, žehlení, sušení a  hlídání dětí, aby Chuťovka měla čas na to... dosušit si vlasy, namalovat nehty, dát si dvojku no... 9 dvojek :-) ) vína a 7 slivovic ... a pak pěšky domů... protože jsme neměli ani na autobus ani na vlak...
No...
Pravda je jen to, že jsme jeli v 12:18, složení teamu... a to, že Marcela potřebovala čas na dosušení vlasů. Pravda, naštípali a nanosili jsme i dříví... pravda, i to ostatní vlastně... :-)
Pokusili jsme se zapálit krb, ale bylo jasné, že až příjezd pana domu (Chůti) bude tím rozhodujícím momentem....
Po několika slivovicích, čaji a nějakém tom pivu a vínu (nyní červeném)... jsme šli hrát hokej... Krása... Ty děti jsou starší a starší (a my taky). Jenže... jim to prospívá a jsou lepší a lepší a běhavější a běhavější... kdežto my jsme horší a horší... stojící, občas se rozběhnuvší... což je většinou jen ke zhoršení našeho (mého :-)  zdravotního stavu :-).
Jak ten věk (stárnutí o stejný časový úsek) má jiný vliv na jiné věkové vrstny... Zajímavé...
Po návratu (s Chůťou a Matějíčkojc jsme to vzali trošíčku přes MODRÝ HROZEN :-) a s Chůťou pak i přes hasičárnu, takže jsme přišli ještě po Matějíčkoujc, i když ti šli z HROZNU ještě k sobě domů a tam... No... byla to rychlovka :-)..... ).
U Chůťáků už bylo vše připraveno.... a už tam byli i opravdoví (HLAVNĚ ZVANÍ) hosté... (my jsme byli takoví... SAMOZVANÍ :-) ). Byl tak i Jiřík... (rozuměj... Zahrada)... a tak jsme po zralé úvaze... (skutečně zralá... nechali jsme jí pěkně dlouho uzrát... co ??) NAVRHLI ZAHRADU NA "ABONENTA BH". NÁSLEDOVAL PROSLOV... A PAK HLASOVÁNÍ.
VŠE PROBĚHLO V DUCHU PLATNÝCH STANOV ... A JIŘÍK JE NYNÍ ABONENTEM BH KLUBU. Takže... GRATULUJEME...
Poté již byl rychlý ústup... a vlak domů...
FFFšichni si to pěkně užili... :-)¨
Zpět

Vyhledávání

© BH club 2008 - Všechna práva vyhrazena.